Saturday, April 17, 2010

Pulau Perhentian


yyuuhuuu..panas nye hari nie..rasa macam nak terjun dalam kolam jur..nasib baik kat astro ada rancangan yang boleh layan jugak la..eh2..tapi dah lama tak update blog..nak masukkan pic masa kat pulau perhentian.Actually planning nak pergi Pulau Redang..Tapi last minute punya planning last2 Pulau Redang dah full book...so terpaksa la lari pergi Pulau Perhentian..Nasib baik Pulau Perhentian dengan Pulau Redang tak berapa jauh..kira ok la walaupun beberapa jam..janji dalam area Terengganu jugak..huhuhu...Dah lama tak pergi Pulau Perhentian..Hampir 2 tahun kowt..macam lain jur enviroment kat sini..lagi2 kawasan jeti..dah banyak kedai jual souvenir..hmm..masa kat Pulau Perhentian banyak pic yang tak sempat nak snap cuz ada aktiviti air yang tanpa planning yang buat kitorg terlupa nak bawa camera..planning nak makan jur..last2 terjun laut la..kayak la..so sebagai pengajaran.."perlu membawa camera di mana sahaja kita berada apabila sedang dalam percutian"..Untuk lokasi percutian kami memilih Arwana Perhentian Resort untuk tempat kami berteduh..teduh ke....hahha..terbakar kulit ada la..nie antara pic yg sempat kitorg snap masa kat sana...enjoy..

4 comments:

miss hav0c said...

haiiii from YS..jadikla follower saya

MiSs MiNiE a.K.a In said...

wow..
beshny..;)

~NURUL~ said...

wah2.. seronknye..dpt bercuti dengan y tersayang! nway nice blog. dah follow u.. follow me k.. http://hidupaku-mylife.blogspot.com/

BeauTiFuLGirL said...

wah! gi pulau perhentian jgk?? ema gi honeymoon kat sana gak..hu3...awk dok arwana kan? sy dok kat fauna beach resort...sebelah je ngn arwana tu...saya jalan dari resort fauna sampai arwana... ;)

Post a Comment